Duyuru: Eşitlik Forumu “Ayrımcılık Temalı Kısa Film Günleri” Başlıyor!

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Yürütücü bileşenlerinden olduğumuz Eşitlik Forumu’nun ayrımcılığa farklı bir gözle bakmayı hedeflediği “Eşitlik Forumu Kısa Film Günleri” 21-25 Aralık 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak Eşitlik Forumu YouTube kanalında yayında olacak.

Daha önce proje kapsamında düzenlenen, ayrımcılıkla mücadelede sanatın dönüştürücü gücünden beslenmeyi öngören Kısa Film Yarışması’na katılan kısa filmlerden bir seçkinin yer alacağı “Eşitlik Forumu Kısa Film Günleri” 21-25 Aralık tarihlerinde beş gün boyunca her akşam 20.00’de Eşitlik Forumu YouTube kanalında yayında olacak, yayın linkleri Eşitlik Forumu sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

“Eşitlik Forumu Kısa Film Günleri”; Eşit Haklar İçin İzleme Derneği, Sosyal Kültürel Yaşamı Geliştirme Derneği ve Karadeniz Kadın Dayanışma Derneği ortaklığında yürütülen “İnsan Haklarına Eşit Erişim Kampanyası”* kapsamında düzenleniyor. Kampanya projesi, hak temelli bir eşitlik anlayışının toplum tarafından içselleştirilmesini amaçlıyor.

“Eşitlik Forumu Kısa Film Günleri”  Tanıtım Filmi ve Fragmanlara YouTube kanalımızdan erişebilirsiniz.

“Eşitlik Forumu Kısa Film Günleri” 5 Günlük Program

“Eşitlik Forumu Kısa Film Günleri” Detaylı Program Kitapçığı – PDF İndir

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

* “İnsan Haklarına Eşit Erişim Kampanyası”, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Demokrasi ve İnsan Hakları Avrupa Aracı (DİHAA) tarafından desteklenmektedir.