2020 Uluslararası II. Ayrımcılık Konferansı Bildirileri yayımlandı!

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Eşit Haklar İçin İzleme derneği’nin yürütücüleri arasında bulunduğu Eşitlik Forumu tarafından 10-11 Nisan 2020 tarihlerinde yapılması planlanan, ancak COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen “II. Uluslararası Ayrımcılık Konferansı” pandemi koşullarında çevrim içi olarak;  24 – 25 Ekim, 31 Ekim ve 7 – 8 Kasım 2020 tarihleri arasında 3 hafta sonunu kapsayan oturumlar şeklinde düzenlendi.

Tüm konuşmacıların sunumlarını içermese de konferans kitabımızın Türkiye’de ayrımcılık mücadelesine katkı sunmasını ve araştırmacılar için bir kaynak olmasını umuyoruz.

Başta konferansa katkı sunan bütün konuşmacılarımıza, oturumlara kayıt yaptıran dinleyicilerimize, simultane çevirmenlerimize ve işaret dili tercümanımıza gösterdikleri özen ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz. Oturumların sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için çabalayan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve verdikleri finansal destek için Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’na müteşekkiriz.

Konferans kitabının dijital versiyonuna bağlantıdan erişebilirsiniz: 2020 Uluslararası II. Ayrımcılık Konferansı Bildirileri

Baskısına ulaşmak için ise derneğimizin  info@esithaklar.org / esithaklar@gmail.com  mail adreslerine talebinizi, adres bilgilerinizle birlikte iletmenizi rica ediyoruz.