“Erişilemeyene Erişmek: Engelli Kadınların ve Kız Çocukların Adalete Erişimini Güçlendirmek için Ortak Stratejiler” webinarımıza davetlisiniz!

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği olarak yürütücülüğünü yaptığımız “Engelli Kadın ve Kız Çocuklarının Adalete Erişiminin Desteklenmesi” projesi Adana, Diyarbakır, Manisa, Şanlıurfa, Trabzon, Van ve İzmir illerini kapsayacak şekilde Ocak 2022’de İsveç Başkonsolosluğu desteğiyle başlamıştır. Proje çerçevesinde, engelli kadınların ve kız çocuklarının adalete erişimleri konusunda STK’larla iş birliği içerisinde; erişilebilir bilgi sağlamak, farkındalık yaratmak, dava izlemek, ilgili mekanizmalara başvurmak, Baroların ilgili komisyonlarının kurumsal kapasitesini artırmak ve avukatları güçlendirmek hedefiyle faaliyetler yürütülmektedir.

Bu bağlamda, “Erişilemeyene Erişmek: Engelli Kadın ve Kız Çocuklarının Adalete Erişimini Güçlendirmek İçin Ortak Stratejiler?” temasıyla ilkini gerçekleştireceğimiz ve deneyim paylaşımı oturumundan sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunmayı amaçladığımız çevrimiçi STK Webinarına katkı vermenizden mutluluk duyarız.

STK Webinarına katılım için hazırladığımız linkteki çevrimiçi anketi en geç 25 Mayıs Çarşamba günü, Saat 23.59’a kadar doldurmanızı rica ederiz.