Ayrımcılığa Karşı Hibe Programı Bağımsız Değerlendirici İlanı

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Ayrımcılığa Karşı Birlikte: Ayrımcılık Mağdurlarının Adalete Erişiminin İyileştirilmesi İçin Bir Sivil Toplum Koalisyonu İnşa Edilmesi” Projesi

Konu: “Ayrımcılığa Karşı Hibe Programı” Bağımsız Değerlendirici İlanı

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği (ESHİD) ve Hollanda Helsinki Komitesi (NHC), AB tarafından finanse edilen, demokrasi, insan hakları ve temel özgürlüklerin korunması ve geliştirilmesinde sivil toplumu desteklenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan “Ayrımcılığa Karşı Birlikte: Ayrımcılık Mağdurlarının Adalete Erişiminin İyileştirilmesi İçin Bir Sivil Toplum Koalisyonu İnşa Edilmesi” projesi kapsamında bir alt hibe programı başlatıyor. Bu çağrı alt hibe programı kapsamında tasarlanan “Ayrımcılığa Karşı Hibe Programı” kapsamında yapılacak başvurular için bağımsız değerlendiriciler için hazırlanmıştır.

Hak temelli çalışmalar yürüten sivil toplum örgütlerine yönelik düzenlenmiş olan Ayrımcılığa Karşı Hibe Programı kapsamında en az 6 örgüte maksimum 12 ay süreyle ve alt hibe başına en fazla 13.000 Euro tutarında destek sağlanacaktır. Hibe ile ilgili ayrıntılı bilgiye Eşitlik İzleme Merkezi web sitesinden ulaşabilirsiniz.